«Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування»

2 грудня 2011 року
«Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування»:

під такою назвою пройшов сьогодні семінар для працівників Головного управління Державного казначейства в Чернігівській області на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Проводили семінар заступник начальника юридичного відділу апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Михайлівна Мужикова та головний спеціаліст з питань запобігання та протидії корупції відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Чернігівської облдержадміністрації Сергій Олександрович Меженний.

До порядку денного навчання були винесені такі питання: соціальні передумови, поняття, сутність корупції в Україні та світовий досвід у сфері боротьби з корупцією; реалізація державної політики у сфері запобігання та протидії проявам корупції; система корупційних правопорушень в Україні; особливості відповідальності за вчинення корупційних правопорушень. Учасники семінару обговорювали історичний ракурс корупції та міжнародний досвід протидії їй та запобігання, мали змогу отримати роз’яснення щодо того, як трактуються корупція та корупційні правопорушення в новому антикорупційному законодавстві України.

Семінари за даною тематикою для інших працівників Головного управління Державного казначейства в Чернігівській області відбудуться також 5, 7, 12-14 грудня п.р.

Час оприлюднення: 2 грудня 2011 року

Виконавець: Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676 052