«Обмін досвідом використання сучасних комунікаційних технологій управлінськими працівниками»

15 лютого 2012 року
«Обмін досвідом використання сучасних комунікаційних технологій управлінськими працівниками»:

під такою назвою сьогодні був проведений відеоміст в рамках навчання начальників відділів культури і туризму райдержадміністрацій, управлінь та відділів Чернігівської, Ніжинської, Прилуцької міських рад під час тематичного короткотермінового семінару на тему «Діяльність органів виконавчої влади, місцевого самоврядування по реалізації державної політики з питань культури і туризму та охорони культурної спадщини» за участю Чернігівського та Івано-Франківського центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Під час заходу радник першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Юрій Паперний наголосив на важливості впровадження та використання інформаційних технологій в органах державної влади. «В сучасних умовах, коли використання високих технологій є вирішальним фактором підвищення ефективності у всіх сферах людської діяльності, з кожним днем зростає потреба у вмілому користуванні інформаційно-комунікаційними технологіями в органах державної влади. При цьому головними факторами інтеграції сучасного інформаційного простору в органах влади є персоналізація інформаційних ресурсів та побудова конструктивного діалогу, в першу чергу, на внутрішньому рівні державного управління» – підкреслив доповідач.

Дмитро Никоненко, в. о. начальника управління у справах преси та інформації Чернігівської облдержадміністрації, сказав про необхідність створення партнерства між чиновницькою корпоративною мережею та журналістськими мас-медіа для підвищення ефективності управлінської діяльності.

Заступник начальника управління з питань внутрішньої політики Чернігівської обласної державної адміністрації Ігор Соф’їн висловив думку про те, що комунікаційні технології слугують джерелом отримання швидкої, свіжої, компетентної інформації про події в політичному житті, створюючи найефективніші умови для моніторингу суспільної думки.

Представники Івано-Франківської області підкреслили, що з появою телекомунікаційних ресурсів відбувається постійне наближення влади до народу, що допомагає нам крокувати в одну ногу з часом. Основною проблемою, яка гальмує процес впровадження в роботу сучасних інформаційних технологій, є недостатня підготовка з використання програмних продуктів на рівні районів та областей, що має вирішуватись на державному рівні.

Час оприлюднення: 15 лютого 2012 р.

Виконавець:Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676-052