Начальники інспекцій державного технічного нагляду облдержадміністрації у районах області та м. Чернігові проходять навчання

16 лютого 2012 року
Начальники інспекцій державного технічного нагляду облдержадміністрації у районах області та м. Чернігові проходять навчання

за програмою тематичного короткотермінового семінару в центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, що триватиме 16 – 17 лютого.

У відкритті семінару взяли участь начальник Інспекції державного технічного нагляду облдержадміністрації Василь Дорошок, заступник начальника Інспекції державного технічного нагляду облдержадміністрації Микола Ворох та заступник директора Центру Петро Підгайний.

Розкладом семінару заплановано ряд конверсаторіумів, під час яких держслужбовці вивчатимуть, як проводиться спеціальна перевірка щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, а також на практиці ознайомляться з методикою заповнення декларацій про доходи, зобов’язання фінансового характеру та майновий стан державного службовця, посадової особи місцевого самоврядування щодо себе та членів своєї сім’ї.

Протягом навчання будуть розглядатися також і вузькопрофільні питання, а саме: охорона праці при експлуатації і технологічному обслуговувані технічних засобів для агропромислового комплексу; законодавство України про охорону праці, розслідування та ведення обліку нещасних випадків, організація охорони праці на виробництві; дотримання пожежної безпеки при експлуатації технічних засобів агропромислового комплексу; профілактика професійних отруєнь та захворювань та ін.

Час оприлюднення: 16 лютого 2012 р.

Виконавець:Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676-052