«Діловодство в органах державної влади. Практичні аспекти реалізації Закону України «Про доступ до публічної інформації»

05 березня 2012 року
«Діловодство в органах державної влади. Практичні аспекти реалізації Закону України «Про доступ до публічної інформації»:

постійнодіючий тематичний семінар під такою назвою розпочався сьогодні в центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Навчатися будуть особи, відповідальні за ведення діловодства управлінь та відділів облдержадміністрації.

У відкритті семінару взяли участь начальник загального відділу апарату облдержадміністрації Андрій Сокулінський та директор Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, кандидат історичних наук Володимир Бойко.

Розпочав навчання Андрій Сокулінський, з яким слухачі розглянули Основні завдання та організацію роботи з документами в органах виконавчої влади.

Під час першого етапу навчання слухачі зустрілися з заступником начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації, магістром державного управління Наталією Мужиковою, яка розповіла про практичні аспекти реалізації Закону України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію». Про діловодство та контроль виконавчої дисципліни в органах виконавчої влади державні службовці говорили з начальником відділу контролю апарату облдержадміністрації Оленою Легейдою.

Семінар триватиме протягом року, всього в його рамках заплановано чотири одноденних навчання.

Час оприлюднення: 5 березня 2012 р.

Виконавець:Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676-052