«Правові засади діяльності місцевих державних адміністрацій»

2 квітня 2012 року
«Правові засади діяльності місцевих державних адміністрацій»

Які основні завдання та організація роботи з документами в органах виконавчої влади, як відбувається процес модернізації державної служби та державного управління – ці та інші питання розглядатимуться в рамках тематичного короткотермінового семінару «Правові засади діяльності місцевих державних адміністрацій». Навчання розпочалося сьогодні в Центрі підвищення кваліфікації кадрів. Відкрив семінар начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації Віктор Мойсієнко.

Аудиторією даного семінару є начальники юридичних відділів апаратів райдержадміністрацій.

Протягом трьох днів навчання для слухачів заплановано ряд тематичних зустрічей, що будуть присвячені питанням діловодства та контролю виконавчої дисципліни в органах виконавчої влади, основним аспектам правової роботи районної державної адміністрації, особливостям здійснення перевірок правової роботи та іншому.

Проблеми взаємодії юридичних служб райдержадміністрацій з фізичними та юридичними особами, організації діяльності юридичної служби місцевої державної адміністрації у практичному аспекті та особливостей здійснення транскордонного співробітництва в рамках Єврорегіону «Дніпро» вивчатимуться під час конверсаторіумів, запланованих програмою семінару.

Час оприлюднення: 2 квітня 2012 р.

Виконавець:Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676-052