«Правове забезпечення органів місцевого самоврядування»

11 квітня 2012 року
«Правове забезпечення органів місцевого самоврядування»

Семінар під такою назвою провів Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів на базі Чернігівської райдержадміністрації та районної ради 11 квітня. Призначався він для депутатів районної ради та посадових осіб місцевого самоврядування.

У роботі семінару взяв участь голова Чернігівської районної державної адміністрації Микола Кудрик. Він наголосив на необхідності навчання з питань, що стосуються діяльності органів місцевого самоврядування, зокрема про особливості бюджетного фінансування та наповнюваність районного бюджету.

Перед слухачами виступили заступник начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації Наталія Мужикова та начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Валерій Дудко.

Слухачі мали змогу обговорити правовий статус депутата місцевої ради, розглянути особливості депутатського запиту та депутатського звернення.

Також були розглянуті базові засади бюджетування та останні зміни до Бюджетного кодексу – на прикладі практики їх застосування – як у лекційній формі, так і у формі відповідей на запитання слухачів. Наголошувалося на важливості використання органами місцевого самоврядування нових можливостей наповнення бюджетів.

Час оприлюднення: 11 квітня 2012 р.

Виконавець: Коваленко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676-052