«Основні аспекти організаційно-кадрової роботи в органах виконавчої влади та з питань запобігання проявам корупції»

24 квітня 2012 року
«Основні аспекти організаційно-кадрової роботи в органах виконавчої влади та з питань запобігання проявам корупції»:

Під такою назвою сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проводиться дводенний тематичний короткотерміновий семінар, призначений для начальників відділів організаційно-кадрової роботи апаратів райдержадміністрацій та осіб, відповідальних за ведення кадрової роботи в управліннях та відділах облдержадміністрації.

У відкритті заходу взяв участь начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації Сергій Зозуля.

Програмою семінару заплановано ряд тематичних зустрічей, під час яких держслужбовці ознайомляться з системою удосконалення стилів, форм і методів організаційно-масової роботи в органах виконавчої влади, особливостями дотримання чинного трудового законодавства під час припинення юридичних осіб; розглянуть поняття та види юридичної відповідальності за корупційні правопорушення, напрямки кадрової роботи та методику проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.

Під час практичних занять слухачі опрацюють методику заповнення податкової декларації, принципи упровадження профілів професійної компетенції посад для управління персоналом на державній службі та інші питання.

* * *
«Організація роботи з документами. Ділова українська мова в державному управлінні» –

Другий тематичний короткотерміновий семінар, який також розпочався сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, призначений для начальників загальних відділів апаратів райдержадміністрацій, і триватиме з 24 по 26 квітня включно. Відкрила навчання заступник начальника загального відділу апарату облдержадміністрації, магістр державної служби Олена Рижко.

Розкладом семінару заплановано ряд тематичних зустрічей, під час яких начальники відділів вивчатимуть, як відбувається організація роботи зі зверненнями громадян, а також процес модернізації державної служби та державного управління; дізнаються про основні завдання та організацію роботи з документами в органах виконавчої влади; прослухають лекції з діловодства та контролю виконавчої дисципліни в органах виконавчої влади, а також номенклатури справ та ін.

Також слухачі детально проаналізують процес підготовки розпорядчих документів, типові помилки в документах і методи їх усунення; вивчатимуть інформаційні технології в державному управлінні, процес комп’ютеризації документообігу в органах влади тощо.

Час оприлюднення: 24 квітня 2012 р.

Виконавець: Ребенок А.М.

конт. тел.: (0462) 676-052