Новини за 4 травня 2012р.

4 травня 2012 року
Пройшов останній семінар

Завершилася низка семінарів “Впровадження системи електронного документообігу в райдержадміністраціях для забезпечення доступу до публічної інформації”. З почтаку року сім семінарів за даною темою були проведені в Сосницькому, Срібнянському, Ічнянському, Бахмацькому, Носівському, Варвинському та Щорському районах.

Під час навчання державні службовці місцевих органів влади та посадові особи місцевого самоврядування ознайомились з можливостями та вчились використовувати систему електронного документообігу, дізналися про нюанси ведення діловодства в електронному форматі.

Всі сім навчань були проведені начальником відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення облдержадміністрації Олександром Клименком та завідувачем сектору інформаційно-комп’ютерного забезпечення Центру.

“Це не додаткова робота, це – додаткові можливості підвищення ефективності вашої праці та полегшення роботи з документами”, – під час кожного семінару наголошував Олександр Клименок.

Також протягом навчання слухачі ознайомились з іншими можливостями корпоративної мережі облдержадміністрації. Особлива увага була приділена системі VoIP-зв’язку.

Час оприлюднення: 4 травня 2012 р.

Виконавець: Болотний П.В.

конт. тел.: (0462) 676-052