Новини за 15 червня 2012р.

15 червня 2012 року

14 червня 2012 року Центр підвищення кваліфікації кадрів підвищення кваліфікації провів виїзний семінар-тренінг на тему: «Брендинг міст. Презентація Чернігівської області» для посадових осіб місцевого самоврядування, працівників виконавчих органів Прилуцької міської ради.

У відкритті та роботі семінару-тренінгу взяв участь Тарас Скорик – заступник начальника відділу стратегічного планування та інвестицій управління економічного розвитку Прилуцької міської ради, який наголосив на значимості семінару для слухачів та актуальності тематики навчання.

Провів семінар Юрій Ткач – заступник начальника відділу культури Чернігівської міської ради. Він розказав присутнім про брендинг як важливий інструмент розвитку територій в умовах конкурентної боротьби між ними. Слухачі ознайомились з теоретичними засадами брендування, поняттями “бренд”, “ідентичність бренду”. На досвіді міста Чернігова та Чернігівської області ознайомились із засадами розробки концепції створення бренду території. Було підкреслено, що в умовах сучасного світу розвиток території багато в чому залежить від створеної нею системи комунікації для презентації власного іміджу та диференціації від конкурентних територій.

Час оприлюднення: 15 червня 2012 р.

Виконавець: Карпенко Т.К.

конт. тел.: (0462) 676-052