Новини за 18 червня 2012р.

18 червня 2012 року

в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалося навчання бухгалтерів сільських, селищних, міських рад за професійною програмою підвищення кваліфікації (друга сесія).

Протягом тижня слухачі матимуть змогу послухати представників Головного фінансового управління, Державної фінансової інспекції в області, Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, Головного управління Держкомзему в області, Державної податкової адміністрації в області та взяти участь у конверсаторіумах, на яких будуть висвітлені питання бухгалтерського обліку та звітності в бюджетних установах, індексації та корегування заробітної плати, списання основних засобів з балансу сільської ради, методики розрахунку земельного податку.

За період тижневого навчання слухачі матимуть змогу вивчити організацію та досвід роботи органу місцевого самоврядування, а саме Ковчинської сільської ради Куликівського району під час виїзного заняття.

Завершиться друга сесія навчання комп’ютерним тестуванням, що допоможе об’єктивно оцінити якість знань, засвоєних під час двох сесій.

Час оприлюднення: 18 червня 2012 р.

Виконавець: Сірик А.С.

конт. тел.: (0462) 676-052