Новини за 25 червня 2012р.

25 червня 2012 року
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИДАНЬ З НОВОГО АНТИКОРУПЦІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА
відбудеться в приміщенні прес-клубу «Ділове слово» 26 червня 2012 року

До уваги присутніх буде представлено три видання, присвячені розгляду нового законодавства з питань корупції та інформаційної сфери.

Зокрема будуть презентовані збірники: «Нове антикорупційне законодавство», «Порядок та підстави притягнення до юридичної відповідальності за корупційні правопорушення», «Інформаційно-правове регулювання: новели чинного законодавства».

У виданнях розлянуто світовий досвід боротьби з корупцією та можливість його використання в умовах України, акцент зроблено на аналізі Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», також висвітлено нове чинне законодавство, що регламентує порядок та підстави притягнення до юридичної відповідальності за корупційні правопорушення.

Учасниками презентації стануть автори збірників – заступник начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації Наталія Мужикова та головний спеціаліст з питань запобігання та протидії корупції відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Олександр Меженний.

Видання підготовлені за ініціативи Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій і розраховані на державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, всіх хто цікавиться зазначеними питаннями.

Початок заходу: 26 червня 2012 року об 11.00.

Місце проведення: актовий зал управління у справах преси та інформації за адресою вул. Белінського, 11.

Тел. для довідок: 676-052., 067-461-73-86.

Запрошуємо до участі всіх бажаючих.