Професійна програма підвищення кваліфікації секретарів сільських, селищних, міських рад (друга сесія)

5 листопада 2012 року
Професійна програма підвищення кваліфікації секретарів сільських, селищних, міських рад (друга сесія)

проходить в Центрі підвищення кваліфікації кадрів з 5 по 9 листопада за напрямом 1501 «Державне управління» (ПППК). У відкритті навчання взяв участь директор Центру Володимир Бойко.

Для слухачів запланована серія тематичних зустрічей та конверсаторіумів, присвячених таким темам, як: світовий досвід територіального управління, форми участі громадян у місцевій демократії, організація роботи зі зверненнями громадян, організаційно-кадрове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування, соціальне партнерство як фактор стабілізації ситуації на ринку праці, співпраця органів виконавчої влади та громадськості, етика посадової особи як вид професійної етики.

Наступні заняття присвячені питанням, що стосуються конкретних напрямків діяльності органів місцевого самоврядування, а саме: ведення погосподарського обліку в сільських і селищних радах, правове регулювання діловодства та архівної справи, складання номенклатури та формування справ, порядок вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування, дотримання законодавства про громадянство та паспортний режим, військового обліку військовозобов’язаних, основні аспекти Закону України “Про основи соціальної захищеності інвалідів”.

Завершиться навчання за професійною програмою комп’ютерним тестуванням стосовно змісту та якості отриманих ними протягом обох сесій знань.

Час оприлюднення: 5 листопада 2012 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052