«Енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії, оптимізація схем теплопостачання населених пунктів»

15 жовтня 2012 року
«Енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії, оптимізація схем теплопостачання населених пунктів»

семінар під такою назвою 15 листопада провів Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів на базі Ріпкинської державної адміністрації.

У відкритті та роботі тренінгу взяв участь перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Мохнач. Під час семінару його учасники, а це державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Ріпкинського району мали змогу ознайомитися з такими питаннями: нормативно – правова база з питань енергозбереження; використання альтернативних джерел енергії; світовий досвід використання альтернативних джерел енергії. Також обговорювалися питання оптимізація схем теплопостачання. Практично були розглянуті приклади міст України та енергозберігаючих проектів в Чернігівській області.

Провели семінар Андрій Ярош – заступник начальника управління житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації та Сергій Зінченко – керівник Чернігівської філії Державного підприємства «Учбово-експертний центр НАЕР».

Час оприлюднення: 16 листопада 2012 р.

Виконавець: Коваленко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676-052