«Дотримання вимог чинного законодавства щодо ведення бухгалтерського обліку та складання звітності по виконанню бюджетів та кошторисів бюджетних установ. Координація діяльності головних бухгалтерів бюджетних установ »

21 листопада 2012 року
«Дотримання вимог чинного законодавства щодо ведення бухгалтерського обліку та складання звітності по виконанню бюджетів та кошторисів бюджетних установ. Координація діяльності головних бухгалтерів бюджетних установ»

За програмою тематичного короткострокового семінару сьогодні в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалося навчання керівників та спеціалістів бухгалтерських служб Управлінь Державної казначейської служби України у Чернігівській області. У відкритті взяли участь начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області Анатолій Літош, заступник начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області Олена Шумар та директор Центру Володимир Бойко.

У своєму виступі А. Літош звернув увагу на актуальність тематики семінару та його спрямованість щодо надання практичної допомоги слухачам у їх подальшій роботі. З цією метою на заняттях обговорюватимуться питання бухгалтерського обліку операцій з виконання державного та місцевих бюджетів; особливості складання звітності про виконання місцевих бюджетів; зміни до нормативно – правових актів щодо організації виконання бюджетів за доходами; документальне оформлення та облік операцій з надходження, переміщення та вибуття (списання) майна бюджетних установ; економічна класифікація видатків бюджету, основні аспекти її застосування в 2013 році. По завершенню навчання його учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 21 листопада 2012 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052