Новини за 22 листопада 2012р.

21 листопада 2012 року

21 листопада ц.р. Центр підвищення кваліфікації кадрів у рамках підвищення кваліфікації для 170 державних службовців органів виконавчої влади райдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ в районі та посадових осіб місцевого самоврядування Щорського району провів виїзний семінар-тренінг на тему: «Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на держаній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

У відкритті семінару-тренінгу взяв участь перший заступник голови Щорської районної державної адміністрації Володимир Євгенович Алєксєєв.

Як трактуються корупція та корупційні правопорушення в новому антикорупційному законодавстві України, які існують заходи для усунення причин та умов, що призводять до вчинення корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією, – про це розповів слухачам Сергій Олександрович Меженний – головний спеціаліст з питань запобігання та протидії корупції відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Чернігівської облдержадміністрації.

Після закінчення семінару кожен учасник семінару отримав відповідні методичні матеріали, розроблені Центром підвищення кваліфікації кадрів, та сертифікати про підвищення кваліфікації

Час оприлюднення: 22 листопада 2012 р.

Виконавець: Підгайний П.М.

конт. тел.: (0462) 676-052