Професійна програма підвищення кваліфікації секретарів сільських, селищних, міських рад (друга сесія)

26 листопада 2012 року
«Професійна програма підвищення кваліфікації бухгалтерів сільських, селищних, міських рад (друга сесія)»

проходить в Центрі підвищення кваліфікації кадрів з 26 по 30 листо-пада за напрямом 1501 «Державне управління» (ПППК). У відкритті навчання взяв участь заступник директора Центру Петро Підгайний.

Протягом тижня слухачі візьмуть участь у тематичних зустрічах та конверсаторіумах, що охоплюють такі проблеми, як трудові правовідносини, організаційно-кадрове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування, організація роботи зі зверненнями громадян, етика посадової особи як вид професійної етики, світовий досвід територіального управління, нові принципи кадрової політики у системі державної цивільної служби Російської Федерації.

На заняттях, що стосуються конкретних напрямків діяльності органів місцевого самоврядування, розглядатиметься ведення погосподарського обліку в сільських і селищних радах, правове регулювання діловодства та архівної справи, порядок вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування, дотримання законодавства щодо громадянства, паспортного режиму, військового обліку військово-зобов’язаних, основні аспекти Закону України “Про основи соціальної захищеності інвалідів”.

Наприкінці навчання його учасники пройдуть комп’ютерне тестування стосовно змісту та якості отриманих протягом обох сесій знань та отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 26 листопада 2012 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052