Новини за 7 грудня 2012р.

7 грудня 2012 року

7 грудня 2012 р. завершилось навчання групи військовослужбовців у селищі Десна за курсом «Менеджер рекламно-видавничої діяльності».

«Отримані знання, я думаю, нададуть можливість Вам знайти своє місце в сучасних умовах. Ця програма допомогла не одному десятку військовослужбовців влаштуватись у цивільному житті», – зазначив менеджер програми «НАТО-Україна» з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт під час підбиття підсумків цього навчання.

В підбитті підсумків навчання взяли участь директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко, начальник відділу територіального управління «Північ» Олександр Почечун. Присутні наголосили на важливості такого роду навчань, побажали, щоб кожний слухач, який закінчив курси використав набутий досвід у повсякденному житті.

«Ми висловлюємо вдячність організаторам цього навчання, тому що офіцери отримали сучасні знання з комп’ютерних програм – такі необхідні в сучасних умовах», — підкрекреслив староста групи Михайло Караман.

По завершенню навчання слухачам були вручені свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка з курсу «Менеджер рекламно-видавничої діяльності» та сертифікати НАТО.

Час оприлюднення: 7 грудня 2012 р.

Виконавець: Коваленко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676-052