«Розробка та управління проектами з питань місцевого та регіонального розвитку»

29 січня 2013 року
Розробка та управління проектами з питань місцевого та регіонального розвитку

За програмою тематичного короткострокового семінару в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 29 по 31 січня проходить навчання голів територіальних громад.

Слухачі ознайомляться з діяльністю міжнародних та національних фондів, грантами та конкурсами Програми розвитку ООН в Україні для територіальних громад; головними вимогами до змісту проектів, програм, що подаються на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування; інноваціями у місцевому самоврядуванні критеріями інноваційності проекту; досвідом розробки та управління проектами в територіальній громаді та ризиками реалізації проектів державно-приватного партнерства. Також учасники семінару торкнуться питань земельного законодавства щодо регулювання земельних відносин та звернуть увагу на правові спекти діяльності сільських рад.

Під час практичних занять голови територіальних громад розглянуть особливості планування проекту (основи проектного менеджменту), типові недоліки проектних пропозицій; формування бюджету проекту, планування кошторису видатків; критерії оцінювання успішності та моніторинг реалізації проектів.

Час оприлюднення: 29 січня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052