«Правила етичної поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування»

4 березня 2013 року
«Правила етичної поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування»

Виїзний семінар-тренінг під такою назвою провів Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у селищі Ріпки для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців Ріпкинської районної державної адміністрації та Ріпкинської районної ради.

У відкритті та роботі семінару-тренінгу взяв участь Сергій Мохнач – в.о. голови Ріпкинської районної державної адміністрації, який акцентував увагу на значимості теми семінару для посадовців, покращення ефективності їх роботи та поліпшення взаємодії в колективі, налагодження ділової комунікації.

В рамках навчання слухачі ознайомилися з поняттям етичної поведінки, з’ясували поняття професійної культури та моралі, обговорили основні принципи та вимоги до професійної етики в органах державної влади.

Окремий блок питань становило обговорення правового регулювання відносин щодо етичної поведінки. (Закону України «Про правила етичної поведінки»; Наказу Головного управління державної служби «Про затвердження Загальних правил поведінки державного службовця»).

Також в рамках семінару було висвітлено питання етики ділового спілкування, форми та види ділової комунікації, комунікаційні ефекти, мистецтво слухання, принципи конструктивної критики і похвали.

Проводила семінар Людмила Чабак – учений секретар Центру, кандидат філософських наук.

Час оприлюднення: 4 березня 2013 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052