«Стиль, форми, методи роботи місцевих рад: регіональний та євроатлантичний досвід»

9 квітня 2013 року
«Стиль, форми, методи роботи місцевих рад: регіональний та євроатлантичний досвід»

таку назву має тематичний короткостроковий семінар, що проходить 9 – 11 квітня в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для керуючих справами виконавчих апаратів районних рад, начальників організаційних відділів районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, працівників виконавчого апарату Чернігівської обласної ради. У відкритті взяла участь заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради Олександра Негода.

Програмою семінару запланована серія тематичних зустрічей та практичних занять, на яких висвітлюватимуться повноваження органів місцевого самоврядування: володіння, користування та розпорядження об’єктами комунальної власності; практика застосування Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції»; практичні аспекти проходження служби в органах місцевого самоврядування та напрями її реформування; регламент та планування роботи органу місцевого самоврядування, підготовка та проведення сесій та особливості роботи виконавчих апаратів місцевих рад. Окремий тренінг буде присвячений лідерству як соціально-психологічному феномену. В рамках «круглого столу» слухачі зможуть обговорити зміни у законодавстві щодо регулювання земельних відносин: повноваження органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

***

«Основні аспекти роботи в системі електронного документообігу в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування»

Сьогодні Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено семінар-тренінг для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів виконавчої влади та інших категорій слухачів Коропського району. У відкритті заходу взяла участь керівник апарату Коропської райдержадміністрації Світлана Яцина.

Робота з електронною поштою в системі електронного документообігу, система електронного документообігу (ведення довідників); система електронного документообігу (обробка вхідної кореспонденції); IP-телефонія, відеоконференц зв’язок, встановлення та налаштування клієнту Lingphone, реєстрація Sір-акаунтів, – ці, та інші питання висвітлював перед слухачами начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації Олександр Клименок.

Час оприлюднення: 9 квітня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052