«Навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом 1501 «Державне управління»

13 травня 2013 року
Навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом 1501 «Державне управління»

проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для державних службовців 5 – 7 категорії посад структурних підрозділів апарату, територіальних структурних підрозділів Держфінінспекції в Чернігівській області з 13 по 24 травня 2013 року. У відкритті взяли участь в.о. начальника Державної фінансової інспекції в Чернігівській області Олена Суржик та директор Центру Володимир Бойко.

Під час тематичних зустрічей та конверсаторіумів слухачі розглянуть напрямки модернізації державної служби та державного управління; державної політики у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій; правові засади інвестиційно-інноваційної діяльності; світовий досвід територіального управління основні аспекти Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про безоплатну правову допомогу»; угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та ЄС та її наслідки укладення для України; шляхи запобігання протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Програмою навчання передбачено висвітлення низки специфічних питань щодо діяльності підрозділів Держфінспекції. Сюди відноситься планування контрольно-ревізійної роботи; основні засади складання та виконання місцевих бюджетів відповідно до норм Бюджетного кодексу України; запобігання проявам корупції в діях працівників органу державного фінансового контролю; організація та проведення аудиторських досліджень органами Держфінінспекції України; особливості проведення інспектування в установах охорони здоров’я, управліннях та закладах освіти; особливості проведення ревізій фінансово-господарської діяльності підприємств житлово-комунального сектора; проведення ревізій в агропромисловому комплексі; Основні зміни, внесені до Закону України «Про здійснення державних закупівель» від 01.06.2010 №2289-VI; основні роз’яснення Міністерства економічного розвитку та торгівлі України щодо закупівель за державні кошти, надані в 2012-2013 роках.

По закінченню навчання слухачі пройдуть комп’ютерне тестування на предмет змісту та якості отриманих знань та отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 13 травня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052