«Веб-конференція «Порівняння вигод і втрат від приєднання України до Митного союзу РБК та Угоди про Асоціацію з ЄС» відбудеться у Чернігові в рамках відзначення Днів Європи»

21 травня 2013 року
«Веб-конференція «Порівняння вигод і втрат від приєднання України до Митного союзу РБК та Угоди про Асоціацію з ЄС» відбудеться у Чернігові в рамках відзначення Днів Європи»

22 травня о 15:00 за адресою пр.-т Миру, 43, (Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування) відбудеться веб-конференція «Порівняння вигод і втрат від приєднання України до Митного союзу РБК та Угоди про Асоціацію з ЄС».

Основним експертом виступає Ігор Бураковський, голова правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Через мережу Інтернет приєднуються експерти та громадськість Миколаєва, Сум, Хмельницького, Черкас, Чернівців, Чернігова та Харкова.

У заході візьмуть участь представники громадських організацій, місцевих органів влади, науковці, ЗМІ.

Організатори заходу: Сіверський інститут регіональних досліджень, Центр Європейської Інформації «Буковина-Європа», Товариство «Український Народний Дім в Чернівцях»

Контактна особа Людмила Чабак – моб. 0674617386

***

Проект “Дні Європи в Україні – 2013” Товариства “Український Народний Дім в Чернівцях” та Мережі Центрів європейської інформації України (http://ukrcei.org) реалізовується за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження”.

***

«Правила етичної поведінки осіб,уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування»

Виїзний семінар-тренінг «Правила етичної поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» було проведено

Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у місті Ніжин для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців Ніжинської міської ради.

В рамках навчання слухачі ознайомилися з поняттям етичної поведінки, з’ясували поняття професійної культури та моралі, обговорили основні принципи та вимоги до професійної етики в органах державної влади.

Окремий блок питань було присвячено обговоренню правового регулювання відносин щодо етичної поведінки. (Закону України «Про правила етичної поведінки»; Наказу Головного управління державної служби «Про затвердження Загальних правил поведінки державного службовця»).Також в рамках семінару було висвітлено питання етики ділового спілкування, форми та види ділової комунікації, комунікаційні ефекти, мистецтво слухання, принципи конструктивної критики і похвали.

Проводила семінар Людмила Чабак – учений секретар Центру, кандидат філософських наук.

Час оприлюднення: 21 травня 2013 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052