«Нормативно-правові засади діяльності органів ведення Державного реєстру виборців»

3 червня 2013 року
«Нормативно-правові засади діяльності органів ведення Державного реєстру виборців»

Під такою назвою 3-4 червня 2013 р. в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проходить тематичний короткотерміновий семінар начальників відділів ведення Державного реєстру виборців та спеціалістів, які виконують функції адміністраторів безпеки відділів ведення Державного реєстру виборців. У відкритті заходу взяв участь директор Центру Володимир Бойко.

Під час семінару слухачі матимуть змогу ознайомитися з напрямками модернізації державної служби включаючи порівняльний огляд нового та діючого законів України «Про державну службу»; сучасним антикорупційним законодавством України, Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; основними завданнями та організацією роботи з документами в органах виконавчої влади; основними аспектами Законів України «Про доступ до публічної інформації» та «Про інформацію».

У спеціалізованому блоці навчання висвітлюватимуться питання організації роботи органу ведення Реєстру, взаємодії з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, закладами, установами та організаціями; досвіду ведення Державного реєстру виборців (проблеми і їх вирішення, нове у функціонуванні), порядку доступу органів ведення Державного реєстру виборців до бази даних Державного реєстру виборців та здійснення перевірок органами Держспецзв’язку; відповідальності осіб за порушення дій пов’язаних з веденням Державного реєстру виборців та судових оскаржень дій чи бездіяльності органів ведення Державного реєстру виборців. Держслужбовці ознайомляться з діяльністю Служби захисту інформації, призначенням та обов’язками адміністратора безпеки ОВР, календарним планом робіт із захисту інформації в ІТС ОВР та комплексною системою захисту інформації в автоматизованій інформаційно-телекомунікаційній системі «Державний реєстр виборців». Окреме практичне заняття буде присвячене вимогам до облаштування приміщень ОВР, організації локальної обчислювальної мережі ОВР та процедури оновлення сертифікату користувачів.

Час оприлюднення: 3 червня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052