Навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом 1501 «Державне управління»

17 червня 2013 року
Навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом 1501 «Державне управління»

17-21 червня 2013 р. в Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проводить навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації для землевпорядників сільських та селищних рад (ІІ сесія). У відкритті заходу взяв участь директор Центру Володимир Бойко.

Під час тематичних зустрічей та конверсаторіумів слухачі ознайомляться з стратегічними напрямками діяльності землевпорядної служби у світлі проведення економічних реформ; методичними засадами складання проектів землеустрою щодо формування землеволодінь та землекористувань, заходами щодо охорони земель та збереження родючості ґрунтів; окремими питаннями ведення, реєстрації земельних ділянок, надання витягів про земельну ділянку та відомостей про об’єкти державного земельного кадастру; грошовою оцінкою земель населених пунктів, методикою нормативної грошової оцінки земель, правовими засадами проведення оцінки земель, процедурою затвердження і оприлюднення оцінки земель; ринковими складовими механізму приватизації земельних ділянок шляхом укладання цивільно-правових угод; визначення форм власності на землю та механізми реалізації права власності на землю громадян; порядком надання сільськогосподарських земель державної власності за межами населених пунктів. На практичних заняттях землевпорядники ознайомляться з комп’ютерними технологіями у веденні обліку земель органами місцевого самоврядування.

В рамках навчання його учасники відвідають низку занять, присвячених боротьбі з проявами корупції в органах місцевого самоврядування. На розгляд виносяться питання щодо соціальних передумов, понять, сутності корупції в Україні та світового досвіду боротьби з нею; системи корупційних правопорушень в Україні; відповідальності за вчинення корупційних дій; міжнародних організацій та міжнародних стандартів, що діють у сфері запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансування тероризму. По закінченню навчання слухачі перевірять свої знання під час комп’ютерного тестування та отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 17 червня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052