«Організація роботи з виплати пенсій в органах Пенсійного фонду України»

18 червня 2013 року
«Організація роботи з виплати пенсій в органах Пенсійного фонду України»

Таку назву має тематичний короткотерміновий семінар, що 18-21 червня 2013 р. проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Участь у навчанні беруть головні спеціалісти відділів виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів (по плануванню бюджету) управлінь Пенсійного фонду України в містах та районах області.

Під час лекцій та тематичних зустрічей слухачі розглянуть аспекти модернізації державної служби, включаючи порівняльний огляд нового та діючого законів України «Про державну службу»; особливості сучасного антикорупційного законодавства України, зокрема, Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»; основні аспекти Закону України «Про правила етичної поведінки» та психологічні засади продуктивності ділового спілкування.

У спеціалізованому блоці питань висвітлюватимуться основні аспекти реформування пенсійної системи; порядок розроблення, затвердження та виконання бюджету ПФУ, фінансування коштів на виплату пенсій; складання кошторису видатків, бухгалтерський облік та звітність по виконанню кошторису видатків; порядок виплати пенсій та грошової допомоги, статистична звітність ПФУ; порядок нарахування і сплати внесків до Пенсійного фонду України, планування власних доходів. Окрім цього, слухачі відвідають низку практичних занять по бухгалтерському обліку з виконання бюджету в головному управлінні ПФУ в Чернігівській області та в Управлінні ПФУ в м. Чернігові.

Час оприлюднення: 18 червня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052