Новини за 3 вересня 2013р.

3 вересня 2013 року

3 вересня Центр підвищення кваліфікації кадрів провів семінар-тренінг «Зміни в земельному законодавстві України і вимоги щодо виконання Указу Президента України від 02.06.2013 №327 «Про невідкладні заходи щодо прискорення здійснення економічних реформ» для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади Прилуцького району.

Відкрив навчання заступник голови районної державної адміністрації Григорій Іванович Мирвода. Він наголосив на важливості та актуальності теми семінару і висловив сподівання, що після тренінгу посадовці матимуть достатньо знань для ефективного і швидкого врегулювання земельних питань.

Слухачі розглянули такі важливі теми: реалізація права власності громадян на землю, механізми відведення та продаж земельних ділянок, оренда земель як складова розвитку товарних земельних відносин і соціального захисту селян, а також – вимоги щодо виконання Указу Президента України від 02.06.2013 №327 «Про невідкладні заходи щодо прискорення здійснення економічних реформ»

Проводив навчання заступник начальника Головного управління Держземагенства у Чернігівській області Ігор Борисович Пузан.

Час оприлюднення: 3 вересня 2013 р.

Виконавець: Карпенко Т.К.

конт. тел.: (0462) 676-052