Навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом 1501 «Державне управління»

16 вересня 2013 року
” Навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації за напрямом 1501 «Державне управління» ”

Навчання за професійною програмою новопризначених спеціалістів відділів, управлінь облдержадміністрації, райдержадміністрацій, проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 16 по 20 вересня (перша сесія). У відкритті взяв участь директор Центру Володимир Бойко.

Під час тематичних зустрічей та конверсаторіумів слухачі ознайомляться з конституційними засадами державного управління і державної служби, нормативно-правовими актами що регламентують державне управління; структурою та компетенцією органів державного управління на території, стилем, формами та методами роботи; питаннями проходження державної служби; аспектами модернізації державної служби та державного управління; державним регулюванням економіки; організацією роботи зі зверненнями громадян; інформаційним забезпеченням державного управління і державної служби. Також мова піде про Угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та ЄС (наслідки укладення для України); енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії (застосування європейського досвіду в Україні).

Окрім цього, учасники навчання розглядатимуть мотиваційні аспекти діяльності державного службовця; питання етики державного службовця та основні аспекти Закону України «Про правила етичної поведінки»; засоби вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та психологічні засади продуктивності ділового спілкування. На практичних заняттях держслужбовці вдосконалюватимуть знання з усного та писемного ділового мовлення та навички роботи в програмі Microsoft Excel.

Час оприлюднення: 16 вересня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052