«Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування»

19 вересня 2013 року

Тематичний короткостроковий семінар для керівників та спеціалістів Управлінь Державної казначейської служби України Чернігівської області проходив в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 19 вересня 2013 р. У відкритті навчання взяв участь директор Центру Володимир Бойко.

Під час лекцій та конверсаторіумів розглядалися соціальні передумови, поняття, сутність корупції в Україні, світовий досвід у сфері боротьби з корупцією; система корупційних правопорушень в Україні; останні зміни в сучасному антикорупційному законодавстві України (зокрема, положення закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»); особливості відповідальності за вчинення корупційних дій та психологічні аспекти запобігання корупційним правопорушенням в органах державної влади та місцевого самоврядування. По закінченню навчання слухачі пройшли тестування щодо набутих знань та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 19 вересня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052