Новини за 27 вересня 2013р.

27 вересня 2013 року
Видання «Органи виконавчої влади в Україні: правовий статус» підготовлено в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації

Книга Мужикової Н. М. «Органи виконавчої влади в Україні: правовий статус» підготовлена до друку Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у співпраці з громадською організацією «Сіверський інститут регіональних досліджень».

У виданні зроблена спроба проаналізувати нинішній правовий статус органів виконавчої влади України в цілому. Автор розглядає питання їх формування та функціонування з точки зору прав, обов’язків і відповідальності зазначених органів та відповідних посадових осіб, аналізує основні проблеми що виникають, пропонує шляхи їх усунення.

Книга призначається для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, викладачів вищих навчальних закладів, студентів, слухачів закладів післядипломної освіти, всіх, хто цікавиться проблемами побудови та функціонування системи державного управління в Україні.

Ознайомитися з виданням можна на сайтах Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації http://center.uct.ua/m5_zbir_2013.php й Сіверського інституту регіональних досліджень http://siver.uct.ua/biblioteka.php .

Час оприлюднення: 27 вересня 2013 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052