«Особливості розвитку туризму у малому місті»

28 жовтня 2013 року
«Особливості розвитку туризму у малому місті»

В рамках проекту «Сталий розвиток малих міст Чернігівської області» 28-29 жовтня 2013 р. в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проходить черговий семінар для міських та селищних голів Чернігівської області. Метою заходу є ознайомлення учасників з особливостями організації та інструментами розвитку туристичної діяльності у малому місті (на прикладі м. Кемптен, Земля Баварія, ФРН).

Заняття проводить керівник управління економіки та розвитку м. Кемптен Ріхард Шісль. Модератором дискусій та обговорень виступає керівник Інституту врядування Олег Чемерис, який, зокрема, наголосив, що одним із завдань семінару є формування мотивації до пошуку таких управлінських рішень, які б сприяли розвитку туризму саме в малих містах Чернігівщини. Пан Шісль розповість учасникам семінару про європейські підходи оцінювання можливостей розвитку туризму, принципи створення туристичних кластерів; методику розроблення концепції туризму у малому місті; організацію туристичної діяльності на прикладі м. Кемптен.

Також міські очільники ознайомляться з завданнями та організацією роботи туристичного інформаційного центру; принципами формування туристичної маркетингової стратегії; особливостями розвитку міської інфраструктури в контексті розвитку туризму у м. Кемптен.

Час оприлюднення: 28 жовтня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052