«Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування»

8 листопада 2013 року
«Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування»

Тематичний короткотерміновий семінар з питань запобігання та протидії проявам корупції проводився Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для керівників та спеціалістів структурних підрозділів Держземагенства в Чернігівській області 8 листопада 2013 р.

Під час навчання державні службовці звернули увагу на соціальні передумови, поняття, сутність корупції в Україні та досвід боротьби з корупцією за кордоном. Слухачі обговорювали положення сучасного антикорупційного законодавства України, зокрема, останні зміни в Законі України «Про засади запобігання і протидії корупції». Також висвітлювалася сутність системи корупційних правопорушень в Україні, особливості відповідальності за вчинення корупційних дій та психологічні аспекти запобігання корупційним правопорушенням в органах державної влади та місцевого самоврядування.

По завершенню навчання держслужбовці пройшли тестування щодо засвоєння положень антикорупційного законодавства та отримали відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації з питань запобігання та протидії проявам корупції.

Час оприлюднення: 8 листопада 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052