«Тренінг «Планування міжмуніципального проекту у сфері інтегрованого поводження з твердими побутовими відходами»

13 листопада 2013 року
«Тренінг «Планування міжмуніципального проекту у сфері інтегрованого поводження з твердими побутовими відходами»

Фахівцями швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» Despro в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено тренінг «Планування міжмуніципального проекту у сфері інтегрованого поводження з твердими побутовими відходами».

Його модератори Андрій Артов – експерт з питань твердих побутових відходів та В’ячеслав Сороковський – експерт з питань децентралізації та публічних послуг розповіли головам територіальних громад Чернігівщини про сучасні технології організації збору та вивезення твердих побутових відходів.

Під час семінару були порушені важливі проблеми які стосуються небезпечності для довкілля та людини твердих побутових та органічних відходів. Представники DESPRO запропонували шляхи вирішення вищезазначених проблем за допомогою інтегрованого підходу, який включає в себе декілька компонентів стосовно захисту довкілля.

Тренінг проходив із застосуванням інтерактивних методів навчання, зокрема моделювання практичних ситуацій та роботи в групах.

Час оприлюднення: 14 листопада 2013 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052