Новини за 2 грудня 2013р.

2 грудня 2013 року

Навчання для групи новопризначених спеціалістів відділів, управлінь облдержадміністрації, райдержадміністрацій розпочалося в Чернігівському Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

2 грудня держслужбовці беруть участь у тематичному короткотерміновому семінарі «Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування». Впродовж дня розглядатимуться соціальні передумови, поняття, сутність корупції в Україні, світовий досвід у сфері боротьби з корупцією; останні зміни у сучасному антикорупційному законодавстві України (ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції») та особливості відповідальності за вчинення корупційних дій.

З 3 по 6 грудня триватиме навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації (2 сесія). Слухачі ознайомляться зі світовим досвідом територіального управління; питаннями модернізації державної служби та державного управління; впровадження ІТ-менеджменту в умовах модернізації державної служби, Законом України «Про доступ до публічної інформації»; проблемами сталого розвитку суспільства у світі та Україні; брендування територій та соціальними аспектами запобігання торгівлі людьми.

Свої особисті та професійні якості учасники навчання розвиватимуть під час занять, присвячених лідерству як соціально-психологічному феномену; тайм-менеджменту як технології організації робочого часу державного службовця; володінню ораторським мистецтвом як невід’ємній складовій іміджу державного службовця. На практичних заняття держслужбовці вдосконалюватимуть свої знання щодо українського ділового мовлення та роботи в програмі Microsoft Excel. Завершиться навчання комп’ютерним тестуванням на предмет засвоєння слухачами знань, набутих впродовж двох сесій.

Час оприлюднення: 2 грудня 2013 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052