«Організація діяльності державного службовця»

15 січня 2014 року
«Організація діяльності державного службовця»

15 – 16 січня 2014 р. Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проводить тематичний короткотерміновий семінар «Організація діяльності державного службовця» для спеціалістів апарату, структурних підрозділів облдержадміністрації. У відкритті навчання взяли участь заступник начальника відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації, магістр державного управління Андрій Лобачов та директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко.

Впродовж двох днів слухачі опановуватимуть засади оптимальної організації праці державних службовців. Основна увага звертатиметься на такі складові, як планування роботи, робочого часу, імідж державного службовця, мотивація та етичні вимоги до його діяльності, професійного спілкування; попередження конфліктів та професійного вигорання в організації роботи державного службовця. Окреме заняття буде присвячено технології підготовки та проведення публічного виступу.

Учасники навчання ознайомляться з принципами модернізації моделі державної служби та стратегією державної кадрової політики на 2012 – 2020 рр.; розглядатимуть особливості роботи із службовими документами на державній службі, контролю за їх виконанням, прийому громадян та розгляду звернень в роботі державного службовця.

Час оприлюднення: 15 січня 2014 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052