Професійна програма підвищення кваліфікації з англійської мови

10 лютого 2014 року
Професійна програма підвищення кваліфікації з англійської мови

Навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації з англійської мови (перша сесія) за напрямом 6.020303 «Філологія» проводиться Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 10 по 14 лютого 2014 р. для спеціалістів апарату, управлінь та відділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій та місцевих рад, на яких покладено обов’язки щодо питань європейської та євроатлантичної співпраці.

Держслужбовці та посадові особи місцевого самоврядування візьмуть участь у серії практичних занять, під час яких на матеріалах з англійської мови розглядатиметься специфіка державного управління; принципи належного врядування в європейському просторі; структура Європейський союзу та інституцій ЄС; засади конкурентної політики; ринки та монополії, захист від монополій, сутність таких понять як «види монополій», «монопольна діяльність», «монополістична конкуренція», «антимонопольна політика»; «комерційне та підприємницьке право», «інтелектуальна власність», «авторське право», «патент», «торгова марка», «спільне підприємство» та ін. Слухачі дізнаються про специфіку контракту та його умови, види страхування, організаційні форми бізнесу, партнерство тощо.

Учасники програми вивчатимуть граматику англійської мови, засвоюючи форми минулого (Past), теперішнього (Present), майбутнього (Future) часу та модальні дієслова (can/could/be able to, may/might, will/would etc). Держслужбовці та посадові особи місцевого самоврядування опановуватимуть засади ділового та повсякденного спілкування (ведення переговорів, запит про роз’яснення, відмова від пропозиції, поступка, досягнення домовленості; управління конфліктом, вирішення проблем, скарг, прийняття рішень, вибачення; спілкування у відрядженні, в аеропорті, на залізничній станції, в готелі, на конференції).

Час оприлюднення: 10 лютого 2014 року

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052