«Використання твердих побутових відходів у житлово-комунальному господарстві»

28 травня 2014 року
«Використання твердих побутових відходів у житлово-комунальному господарстві»

Таку назву має дводенний семінар, що 28 – 29 травня 2014 р. проводиться Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для голів територіальних громад, спеціалістів департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури, відділів житлово-комунального господарства райдержадміністрацій.

Програмою навчання передбачено висвітлення аспектів природоохоронного законодавства у сфері поводження з відходами (зокрема основних аспектів ЗУ «Про відходи» від 5 березня 1998 р.); сучасних вимог до охорони навколишнього природного середовища в світлі вимог санітарного законодавства; питань щодо реалізації тарифної політики у сфері поводження з твердими побутовими відходами.

Фахівці ознайомляться з процедурою відведення земельних ділянок для полігонів твердих побутових відходів; схемами санітарного очищення населених пунктів (маршрути вивезення побутових відходів); правилами визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів та їх паспортизацією.

Час оприлюднення: 28 травня 2014 року

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052