Новини за 5 червня 2014р.

5 червня 2014 року

у рамках підвищення кваліфікації державних службовців посадових осіб місцевого самоврядування та інших категорій слухачів Новгород-Сіверського району Центр підвищення кваліфікації кадрів провів тематичний короткотерміновий семінар-тренінг на тему: «Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

У відкритті семінару-тренінгу взяла участь Разумейко Наталія Миколаївна – керівник апарату Новгород-Сіверської районної державної адміністрації.

Проводили семінар-тренінг заступник начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Чернігівської облдержадміністрації Меженний Сергій Олександрович та викладач Центру Бугрим Олександр Миколайович.

Учасники семінару ознайомилися з поняттями корупції, корупційного правопорушення, їх ознаками та оцінкою (кваліфікацією).

Олександр Миколайович розповів присутнім про дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову та кримінальну відповідальність за різні правопорушення у сфері корупції та надала роз’яснення щодо порядку заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 рік.

Сергій Олександрович Меженний ознайомив слухачів семінару з соціальними передумовами, сутністю корупції в України, охарактеризував сучасне антикорупційне законодавство України, посилаючись на законодавчу базу України, зокрема на Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Час оприлюднення:5 червня 2014 року

Виконавець: Скороход Т.М.

конт. тел.: (0462) 676-052