«Стратегічне управління людськими ресурсами як елемент модернізації системи державної служби »

24 червня 2014 року
«Стратегічне управління людськими ресурсами як елемент модернізації системи державної служби»

Тематичний короткотерміновий семінар для начальників відділів організаційно-кадрової роботи апаратів райдержадміністрацій проводиться 24 – 25 червня 2014 р. Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Тематика навчання охоплюватиме питання децентралізації державної влади (реформування місцевого самоврядування та територіальна організація влади в Україні); організаційно-масової роботи в органах виконавчої влади (стиль, форми і методи) та розвитку кадрового потенціалу державної служби.

Учасники семінару ознайомляться з нормативно-правовим забезпеченням державної служби України, нормотворчою діяльністю місцевих державних адміністрацій у процесі прийняття управлінських рішень; дізнаються про останні зміни в антикорупційному, трудовому законодавстві України; зміни у системі оплати праці державних службовців, інші складові соціального захисту та методів стимулювання; обговорять значення Конституції України у розбудові демократичної незалежної держави та її роль у розвитку в Україні громадянського суспільства. Держлслужбовці візьмуть участь у зустрічі за «круглим столом», де обміняються досвідом щодо організаційно-масової та кадрової роботи районної державної адміністрації.

Час оприлюднення: 24 червня 2014 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052