Вибір і розроблення проектів сталого розвитку малого міста з огляду на результати навчального візиту до м. Кемптен

14 червня 2014 року
Вибір і розроблення проектів сталого розвитку малого міста з огляду на результати навчального візиту до м. Кемптен

В рамках проекту «Сталий розвиток малих міст Чернігівської області» 14-15 серпня 2014 р. в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проходить черговий семінар для міських та селищних голів Чернігівської області. Його мета – формування в учасників навиків щодо використання та адаптації міжнародного досвіду сталого розвитку міста для розроблення проектів розвитку міст і селищ.

В контексті сталого розвитку українських міст/селищ міські та селищні голови обговорять результати свого візиту до м. Кемптен (Баварія, ФРН). Також 14 серпня вони відвідають м. Городню, де ознайомляться з територіальними особливостями та можливостями розвитку міста.

Наступного дня, після обговорення результатів цієї поїздки, учасники семінару презентуватимуть власні ідеї щодо підготовки проектів сталого розвитку міста/селища, спираючись на досвід м. Кемптен. Міські та селищні очільники розроблятимуть маркетингову стратегію просування ідей проектів сталого розвитку міста та готуватимуть пропозиції щодо ознайомлення громад з ідеями проектів сталого розвитку міста. Розробка та оцінка відповідних проектів здійснюватиметься за участі експерта – керівника управління економіки та розвитку м. Кемптен Ріхарда Шісля. Модератором дискусій та обговорень виступатиме керівник Інституту врядування Анатолій Чемерис.

Час оприлюднення: 14 червня 2014 року

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052