Професійна програма підвищення кваліфікації

8 вересня 2014 року
Професійна програма підвищення кваліфікації

Навчання групи бухгалтерів сільських, селищних рад за професійною програмою підвищення кваліфікації проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 8 – 10 вересня 2014 р. (ІІ сесія).

Тематика лекцій та тематичних зустрічей стосуватиметься питань децентралізації державної влади (реформування місцевого самоврядування та територіальна організація влади в Україні); розвитку ресурсної бази органів місцевого самоврядування в рамках розвитку співробітництва з європейськими інституціями, міжнародними фінансовими та донорськими організаціями; сучасного антикорупційного законодавства України (ЗУ «Про засади запобігання та протидії корупції»); запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму; детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення.

Бухгалтери дізнаються про зміни в податковому та бюджетному кодексах (військовий збір); особливості виконання місцевих бюджетів в умовах їх казначейського обслуговування; розглянуть питання контролю за дотриманням бюджетного законодавства під час використання бюджетних коштів установи; оплати праці на основі єдиної тарифної сітки; ведення погосподарського, бухгалтерського обліку та складання звітності в органах виконавчої влади.

Під час практичних занять слухачі опановуватимуть можливості пошукових систем мережі Інтернет (основні правила запитів та аналіз результатів) та вдосконалюватимуть свої знання щодо використання електронних таблиць Місrosoft Ехcеl для ведення бухгалтерського обліку. По завершенню навчання його учасники пройдуть комп’ютерне тестування на предмет засвоєння знань, отриманих під час обох сесій та отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 8 вересня 2014 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052