Новини за 12 вересня 2014р.

12 вересня 2014 року

      12 вересня Центр підвищення кваліфікації кадрів провів семінар-тренінг «Зміни в земельному законодавстві України» для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади Бахмацького району.

       Відкрив навчання голова Бахмацької районної державної адміністрації Виноградов Михайло Михайлович. Він наголосив на важливості та актуальності теми семінару.

       Під час тренінгу слухачі розглянули такі важливі теми: реалізація права власності громадян на землю; механізми відведення та продаж земельних ділянок; оренда земель як складова розвитку товарних земельних відносин і соціального захисту громадян; земельні ділянки для учасників АТО. Проводив навчання начальник відділу охорони земель управління землеустрою та охорони земель Головного управління Держземагентства в області Ігор Борисович Пузан.

Час оприлюднення: 12 вересня 2014 р.

Виконавець: Карпенко Т.К.

конт. тел.: (0462) 676-052

***

У рамках підвищення кваліфікації державних службовців Департаменту сім’ї, молоді та спорту, служби у справах дітей обласної державної адміністрації та обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів перше заняття постійно діючого тематичного семінару на тему: «Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

Проводив семінар заступник начальника відділу запобігання, виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними органами апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Меженний Сергій Олександрович.

Учасники семінару обговорили історичний ракурс корупції та міжнародний досвід протидії їй та запобігання, мали змогу отримати роз’яснення щодо того, як трактуються корупція та корупційні правопорушення в новому антикорупційному законодавстві України, які існують заходи для усунення причин та умов, що призводять до вчинення корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Час оприлюднення: 3 вересня 2014 р.

Виконавець: Підгайний П.М.

конт. тел.: (0462) 676-052