Новини за 16 вересня 2014р.

16 вересня 2014 року

      У рамках підвищення кваліфікації державних службовців посадових осіб місцевого самоврядування та інших категорій слухачів Куликівського району Центр підвищення кваліфікації кадрів провів тематичний короткотерміновий семінар-тренінг на тему: «Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

       У відкритті семінару-тренінгу взяли участь Мельник Валентина Михайлівна – голова районної державної адміністрації, Крепосний Юрій Григорович – голова районної ради, Вересоцька Антоніна Анатоліївна – керівник апарату Куликівської райдержадміністрації.

       Проводили семінар-тренінг заступник начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Чернігівської облдержадміністрації Меженний Сергій Олександрович та викладач Центру Бугрим Олександр Миколайович.

       Учасники семінару ознайомилися з поняттями корупції, корупційного правопорушення, їх ознаками та оцінкою (кваліфікацією).

       Олександр Миколайович розповів присутнім про дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову та кримінальну відповідальність за різні правопорушення у сфері корупції та надала роз’яснення щодо порядку заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

       Сергій Олександрович Меженний ознайомив слухачів семінару з соціальними передумовами, сутністю корупції в України, охарактеризував сучасне антикорупційне законодавство України, посилаючись на законодавчу базу України, зокрема на Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Час оприлюднення: 16 вересня 2014 р.

Виконавець: Скороход Т.М.

конт. тел.: (0462) 676-052