Основні аспекти запровадження місцевих програм соціально-економічного та культурного розвитку,цільових програм вивчали в Ніжин

28 жовтня 2014 року
Основні аспекти запровадження місцевих програм соціально-економічного та культурного розвитку,цільових програм вивчали в Ніжин

Виїзний семінар-тренінг «Практика підготовки та запровадження місцевих програм соціально-економічного та культурного розвитку, цільових програм» було проведено Чернігівським центром підвищення кваліфікації кадрів у місті Ніжин. Учасниками заходу стали посадові особи місцевого самоврядування, депутати місцевих рад Ніжинського району.

Під час тренінгу було розглянуто практику розроблення програми соціально-економічного розвитку територіальної громади (села, селища) та формування її основних показників, розкрито основні складові програми. Слухачі детально проаналізували механізми розроблення державних та регіональних цільових програм, а також дізналися про міжнародні та національні фонди і програми, що діють в Україні, способи залучення позабюджетних коштів та підготовки проектів.

В роботі семінару брав участь голова Ніжинської районної ради Олег Бузун. Проводили навчання викладачі Центру, працівники Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації – Максим Стрільчук – начальник відділу моніторингу виконання цільових програм, Андріанна Баженова – заступник начальника управління стратегії соціально-економічного розвитку – начальник відділу аналізу та прогнозування.

Час оприлюднення: 28 жовтня 2014 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052