Професійна программа підвищення кваліфікації бухгалтерів сільских, селищних рад (друга сесія)

4 листопада 2014 року
Професійна программа підвищення кваліфікації бухгалтерів сільских, селищних рад (друга сесія)

Навчання бухгалтерів сільських, селищних рад за напрямом 1501 «Державне управління» проходить в Чернігівському ЦППК з 4 по 6 листопада 2014 р.

Тематика навчань присвячена питанням децентралізації державної влади (реформування місцевого самоврядування та територіальна організація влади в Україні); розвитку ресурсної бази органів місцевого самоврядування в рамках розвитку співробітництва з європейськими інституціями, міжнародними фінансовими та донорськими організаціями; сучасного антикорупційного законодавства (ЗУ «Про засади запобігання та протидії корупції»).

Слухачі дізнаються про зміни в податковому та бюджетному кодексах(військовий збір); оплату праці на основі єдиної тарифної сітки; засади контролю за дотриманням бюджетного законодавства під час використання бюджетних коштів установи; особливості ведення бухгалтерського обліку, складання звітності в органах виконавчої влади та складові системи функціонування державних закупівель.

Під час практичних занять слухачі розглядатимуть порядок ведення погосподарського обліку в сільських і селищних радах; вдосконалять навички застосування електронних таблиць Місrosoft Ехcеl для ведення бухгалтерського обліку та опановуватимуть можливості пошукових систем мережі Інтернет (основні правила запитів та аналіз результатів пошуку, робота з web-браузерами). Завершиться навчання комп’ютерним тестуванням, після якого бухгалтери отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 4 листопада2014 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052