Відеоконференція з Послом ЄС в Україні Яном Томбінські у Чернігові та Черкасах

10 листопада 2014 року
Відеоконференція з Послом ЄС в Україні Яном Томбінські у Чернігові та Черкасах

12 листопада 2014 року о 12.00 запрошуємо експертів з європейської інтеграції, експертів-міжнародників та аналітиків, представників органів місцевого самоврядування та бізнесових кіл, громадських активістів і журналістів, студентів та викладачів вищих навчальних закладів Чернігова та Черкас приєднатися до відеоконференції з Послом ЄС, Головою Представництва Європейського Союзу в Україні, Яном Томбінські. Під час прямого включення Ян Томбінські розкаже про можливий вектор розвитку України в контексті імплементації Угоди про Асоціацію з ЄС, поточний стан відносин ЄС-Україна, а також відповість на питання, які найбільше хвилюють активних громадян.

1 листопада почала частково діяти Угода про асоціацію України з ЄС. Це дає підстави говорити про конкретні можливості, програми, реформи в Україні, які варто втілювати в життя, щоб Угода про Асоціацію максимально ефективно та позитивно вплинула на розвиток України.

Всі охочі матимуть можливість поставити питання щодо конкретних змін, до яких може призвести імплементація Угоди про Асоціацію, проектів Європейського Союзу в Україні у різних сферах, безвізового режиму, інвестицій та перспектив для України.

Відеоконференція Представництва ЄС в Україні з регіонами буде організована на базі Чернігівського центру європейської інформації обласної універсальної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка та Черкаського центру європейської інформації обласної універсальної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка.

Учасники веб-конференції організували і невелику дискусію щодо ефективності українського законодавства, взаємодії влади та громадськості на місцевому рівні, прозорості діяльності владних інституцій та висловили побоювання щодо ефективності сучасних реформ та стурбованість щодо подальшого розвитку країни.

Усі охочі запрошуються на:

Що? Відеоконференція з Головою Представництва ЄС в Україні Яном Томбінські

Коли? 12 листопада 2014 р. о 12.00

Де? м. Чернігів, приміщення Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, проспект Миру 43, аудиторія № 3 м. Черкаси, вул. Байди-Вишневецького, 8, другий поверх

Чому? Усі охочі отримають можливість:

взяти участь у відеоконференції з Послом ЄС в Україні

поставити запитання в умовах зазначеної теми конференції та дізнатись відповіді з перших уст

дізнатись нову для себе інформацію щодо стану відносин Україна-ЄС та перспектив для розвитку різних сфер життя в Україні

дізнатись більше про інформаційну кампанію «Будуймо Європу в Україні»

Відеоконференція є частиною інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні», яку Представництво ЄС проводить по всій Україні. Інфокампанія – це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року в різних містах України. Мета кампанії – пояснити важливість впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями щодо відеоконференції звертайтесь, будь ласка, до Ольги Сушицької, телефон +38(067)2436355, osushytska@internews.ua.

Час оприлюднення: 10 листопада2014 р.

конт. тел.: (0462) 676-052