Комунікативна компетентність державних службовців як елемент модернізації системи державної служби

20 листопада 2014 року
Комунікативна компетентність державних службовців як елемент модернізації системи державної служби

Тематичний короткотерміновий семінар щодо комунікативної компетентності державних службовців проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 20 по 21 листопада 2014 р. Навчання призначене для спеціалістів районних державних адміністрацій, управлінь, відділів та інших структурних підрозділів обласної державної адміністрації, відповідальних за роботу зі зверненнями громадян. Участь у відкритті взяла начальник відділу роботи із зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації Тетяна Ющенко.

Під час семінару висвітлюватимуться основні завдання та питання організації роботи з документами в органах виконавчої влади; роботи зі зверненнями громадян та розвитку кадрового потенціалу державної служби. Державні службовці дізнаються про засади децентралізації державної в Україні; ознайомляться з особливостями ЗУ «Про очищення влади»; практичними аспектами реалізації Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію»; засадами запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму.

Учасники навчання звернуть увагу на додержання вимог законодавства про мови посадовими і службовими особами органів виконавчої влади під час виконання ними службових обов’язків; поспілкуються про тайм-менеджмент як технологію організації робочого часу державного службовця та конфлікти як фактор людського співіснування. Також в рамках семінару державні службовці візьмуть участь у зустрічі до Дня пам’яті жертв Голодоморів.

Час оприлюднення: 20 листопада 2014 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052

***”

Енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії, оптимізація схем теплопостачання населених пунктів

семінар під такою назвою 20 листопада провів Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів в Семенівському районі.

У відкритті семінару-тренінгу взяла участь керівник апарату Семенівської районної державної адміністрації Апанасенко Лілія Володимирівна. Під час семінару його учасники, а це державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Семенівського району мали змогу ознайомитися з такими питаннями: нормативно – правова база з питань енергозбереження; використання альтернативних джерел енергії; світовий досвід використання альтернативних джерел енергії. Також обговорювалися питання оптимізація схем теплопостачання. Практично були розглянуті приклади міст України та енергозберігаючих проектів в Чернігівській області.

Провів семінар Сергій Васильович Зінченко – керівник проектів ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Енергоінновації».

Час оприлюднення: 20 листопада2014 р.

Виконавець: Коваленко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676-052