Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування

9 грудня 2014 року
Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупціїна державній службі та службі в органах місцевого самоврядування

Черговий семінар з питань запобігання корупції пройшов сьогодні в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Участь у навчанні взяли керівники та спеціалісти структурних підрозділів Держземагентства в Чернігівській області.

Під час семінару розглядалися нововведення в сучасному антикорупційному законодавстві України; висвітлювалися соціальні передумови, поняття, сутність корупції в Україні та світовий досвід у сфері боротьби з корупцією.

Увага присутніх зверталася на психологічні аспекти запобігання корупційним правопорушенням в органах державної влади та місцевого самоврядування. Державні службовці детально розглянули особливості відповідальності за вчинення корупційних правопорушень та складові системи корупційних правопорушень в Україні. По завершенню семінару за допомогою відповідного тестування слухачі перевірили свої знання про антикорупційне законодавство та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 9 грудня 2014 року.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052