Новини за 10 грудня 2014р.

10 грудня 2014 року
Навчання новопризначених спеціалістів адміністрацій та рад

За професійною програмою підвищення кваліфікації Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 10 – 12 грудня проводить навчання новопризначених спеціалістів структурних підрозділів обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій, виконавчих апаратів районних рад та виконкомів міст обласного значення (ІІ сесія).

10 грудня відбулася зустріч з постійним радником проекту Європейського Союзу Twinning «Підтримка розвитку державної служби в Україні», представником Ради Школи вищого корпусу державної служби Нацдержслужби України Пьотром Кульпою (Республіка Польща). Пан Кульпа виступив перед слухачами з темою «Якість державного управління як основний фактор багатства та жебрацтва народів – виклики для державної служби». До участі у заході були запрошені представники структурних підрозділів облдержадміністрації, які теж мали нагоду поставити питання, порівняти український та польський досвід розвитку державної служби.

11 грудня відбудеться зустріч за «круглим столом», на якій обговорюватимуться проблеми реалізації прав і свобод людини в Україні.

Поряд з цим слухачі ознайомляться з аспектами децентралізації влади в Україні; проектом нового Закону України «Про державну службу», положеннями антикорупційного законодавства України. Також вони дізнаються про можливості застосування нових медіа у роботі державних службовців; засади проектного менеджменту; лідерства на державній службі та вимоги стосовно дотримання державними службовцями законодавства про мови. По завершенню навчання слухачі пройдуть комп’ютерне тестування на предмет якості набутих знань та отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 10 грудня 2014 року.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052