Посадовці Менщини ознайомилися з складовими Стратегії сталого розвитку Чернігівської області

11 грудня 2014 року
Посадовці Менщини ознайомилися з складовими Стратегії сталого розвитку Чернігівської області

Семінар в місті Мена «Практика підготовки та запровадження місцевих програм соціально-економічного та культурного розвитку, цільових програм» було проведено Чернігівським центром підвищення кваліфікації кадрів у співпраці з Менською районною радою 10 грудня 2014 року.

В рамках виїзного семінару-тренінгу посадові особи місцевого самоврядування, державні службовці та депутати Менського району дізналися про специфіку розроблення Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року, а також отримали інформацію про можливості участі в обговоренні її основних складових та внесенні відповідних пропозицій.

Також учасники семінару ознайомилися з можливостями презентації території як одного з факторів розвитку зовнішньої торгівлі та залучення інвестицій, основними складовими та «підводними каменями» успішної презентації. Було також презентовано можливості Економічного порталу Чернігівської області, показано, де саме можна отримати інформацію про ринки збуду своєї продукції, налагодження співпраці з іноземними та вітчизняними підприємствами тощо.

Проводили семінар працівники Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Тетяна Ворожбит – головний спеціаліст відділу моніторингу виконання цільових програм та Ярослав Охріменко – заступник начальника управління – начальник відділу зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та міжрегіонального співробітництва.

Час оприлюднення: 11 грудня 2014 року.

Виконавець:Чабак Л.А.

конт. тел.: (8-0462) 676 052