ІІІ «Соціально-психологічні аспекти діяльності державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування»

15 січня 2015 року
Соціально-психологічні аспекти діяльностідержавного службовця та посадової особи місцевого самоврядування

Тематичний короткотерміновий семінар, присвячений соціально-психологічним аспектам діяльності посадовців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, проводиться Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 15-16 січня 2015 р. Участь у навчанні беруть спеціалісти апарату, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, виконавчого апарату обласної ради тауправління комунального майна обласної ради.

Під час практичних занять та тренінгів слухачі ознайомляться з прийомами невербальної комунікації в діловому спілкуванні; культурою ділового мовлення як інструментом кар’єрного зростання посадовця. Окрім цього, учасники навчання дізнаються про лідерство як соціально-психологічний феномен; тайм-менеджмент, імідж у роботі державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування (критика та компліменти, маніпуляції у діловому спілкуванні); методи подалання конфліктів та розвиток професійної комунікативної компетентності.

Час оприлюднення: 15 січня 2015 року.

Виконавець:Казіміров Д.В.

конт. тел.: (8-0462) 676 052

Навчання за програмою постійно діючого семінару «Правові підстави та організаційні засади регулювання участі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в державному управлінні: новели українського законодавства» розпочалося в Центрі перепідготовки та підвищення та підвищення кваліфікації кадрів 15 січня 2015 р. Перше заняття призначене для державних службовців Департаменту фінансів Чернігівської обласної державної адміністрації.

Про застосовування права в державному управлінні, особливості Закону України «Про очищення влади» розповідатиме заступник начальника Головного управління юстиції в Чернігівській області, магістр права Володимир Бобруйко.

Час оприлюднення: 15 січня 2015 року.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (8-0462) 676 052